egg3.jpg

Ez a reggeli minden apuka álma. Csupa "férfias" összetevőt tartalmaz. Ha igazán szeretnénk a kedvükbe járni, elkészítjük nekik hétfő reggelre. Ha neked is olyan férjed van, aki felkel és már majdnem elkésett, tedd dobozba a reggelijét, és majd a munkahelyén nyugodtan megeszi.

Lássuk a férfias, ámde egészséges reggelit!

egg2.jpg

Gigaszendvics:

Hozzávalók:

  • 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér
  • 2 db egész tojás
  • 2 szelet sonka
  • 1/2 avokádó
  • dijoni mustár
  • 1/2 mozzarella

Elkészítés:

Megpirítjuk a kenyérszeleteket, közben megsütjük a sonkán a tojásokat. Az egyik szelet kenyeret megkenjük az érett avokádóval, a másikat dijoni mustárral. Az avokádós kenyérre helyezzük a sonkás tükörtojást, rászeleteljük a mozzarellát, megszórhatjuk egy kis snidlinggel, ha van, majd lecsukjuk, félbevágjuk, és már kész is.

egg4.jpg

Extrák:

Gyors: 15 perc, kalóriadús

Címkék: Gyors Kalóriadús

A bejegyzés trackback címe:

https://iz-illat-varazslat.blog.hu/api/trackback/id/tr756422733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

protézisesh 2014.06.30. 13:19:05

mozzarella helyett valami rendes sajt kellene bele. A mozzarella tipikusan íztelen sajt, mintha egy darab gumit rágcsálnál.

RGabi 2014.06.30. 13:28:43

@protézisesh: Tegyél bele rendes sajtot :):)
süti beállítások módosítása