PanelGarden!

 2014.06.27. 09:27

kert4.jpg

Panelban laksz? Van erkélyed? Nem szeretnél állandóan friss fűszernövényeket vásárolni az ételeid elkészítéséhez? Csinálj PanelGardent! :)

kollázs.jpg

Az ötlet akkor jött, amikor családi házból beköltöztünk a panelba. Kell a friss fűszer, kell a paprika, a paradicsom. Milyen jó lenne, ha főzés közben, csak az erkélyre kéne menni egy-egy hozzávalóért. Az ötletet tett követte, és családi összefogással létrejött a konyhakert. A ládák raklapból készültek, és hozzáértő apuka segítségével, minden gyorsan a helyére került. Már csak palántázni kellett, és hamarosan paradicsom-paprika nagyhatalom lettünk a tömbök között.

kert2.jpg

Mostanra zöldell a bazsalikom, a snidling, megérett az első paprika is, már csak a paradicsomoknak kell pirosodni. Semmi sem lehetetlen, próbáljátok ki ti is! Viszont ne felejtsetek el minden nap locsolni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iz-illat-varazslat.blog.hu/api/trackback/id/tr676422685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása