Indítsd jól a reggeled!

 2014.10.06. 21:26

a4_1.jpgA reggelizés jó, a reggelizés fontos. Törődj magaddal, kelj fel 15 perccel előbb, és reggelizz! Tudom, nagyon rossz érzés ébresztőórára kibújni a meleg takaró alól, olyankor mindenki azt mantrázza, hogy csak még öt perc. De a telefon szakadatlanul riaszt, és eljön az idő, amikor nem nyomhatod meg a szundi gombot. Ha nem akarod, hogy ez az érzés a hatalmába kerítsen, határozd el még este, hogy korábban fogsz felkelni, mégpedig szépen meg is fogsz reggelizni. Ezért cserébe, kicsivel hamarabb bújj ágyba, hogy nehogy le kelljen faragni az alvásidődből. Különben is az éjfél előtti alvás aranyat ér. Ha sikerült reggel kivakarnod magad az ágyból, nincs más hátra, minthogy készíts magadnak egy napindító turmixot, amitől biztosan felébredsz, és minden apró sejted hálás lesz neked, hogy ilyen finomsággal táplálod őket.

Jöhet a reggeli turmix?

a1_1.jpg

Napindító turmix:

Hozzávalók:

  • 1/2 ananász
  • 1 narancs
  • 3 alma

a2.jpg

Elkészítés:

A hozzávalókat alaposan megmossuk, meghámozzuk, az almák magját kivágjuk. Ezután gyümölcscentrifugán leengedjük őket, és már el is készült a friss, zamatos reggeli italunk. Semmi adalék, tartósítószer, ízletes, üdítő. Lehet más gyümölcsből is készíteni, nálam most ez készült. Próbáljátok ki! Tudom, mindenki utál gyümölcscentrifugát mosogatni, ha nagyon sietsz reggel, áztasd be, este elmosod! :)

 

Extrák: Gluténmentes, Tejtermékmentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Mindenmentes, Szójamentes, Rizsmentes, Kukoricamentes, Gyerekbarát, Gyors, Ital, Reggeli, Ételintolerancia, Vegetáriánus, Vegán

 

Címkék: Ital Gyors Vegetáriánus Gluténmentes Vegán Laktózmentes Gyerekbarát Tojásmentes Ételintolerancia Kukoricamentes Szójamentes Rizsmentes Mindenmentes Tejtermékmentes

A bejegyzés trackback címe:

https://iz-illat-varazslat.blog.hu/api/trackback/id/tr346765299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása