Reggeli smoothie

 2014.08.12. 09:18

s2.jpg

Reggeli turmix? Jöhet bármikor. Ha ezzel ébresztenek, egyből a mosolygós énem bújik ki a meleg ágyikóból. Ebben az évszakban vétek kihagyni a smoothie készítést. Annyi szuper alapanyag mosolyog a kertekben, zöldségesekben, csak minket várnak, hogy kiválasszuk őket, és gurítsuk a turmix gépbe.

A turmix reggelire készülhet zöldségekből, gyümölcsökből, ma abból készült, ami otthon volt. Ez pedig a tegnapi sütiből megmaradt áfonya, és őszibarack voltak.

Te milyen reggelivel ébredtél ma?

s1.jpg

Reggeli gyümölcsturmix:

Hozzávalók:

  • 10 dkg áfonya
  • 1-2 őszibarack
  • 2 dl rizstej

Elkészítés:

A gyümölcsöket megmossuk, bedobáljuk a turmixgépbe, majd ráadunk egy kis kakaót a gépre, és ha simára pürésítettük, felöntjük rizstejjel. Ezután egy szűrőn átszűrjük, mert az áfonyamagokat szerintem nem olyan jó ropogtatni ebben a változatban. Ha kész, már ihatjuk is!

s3.jpg

Extrák: Gluténmentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Vegetáriánus, Vegán, Gyerekbarát, Gyors, Karcsúsító

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iz-illat-varazslat.blog.hu/api/trackback/id/tr366596347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása