z1.jpg

Ha netán sok hús maradt volna hétvégéről, vagy nem tudod mi legyen a köret, esetleg valami könnyű vacsorát szeretnél, akkor ez a recept neked szól. Nagyon egyszerű, és nagyszerű. Ráadásul szezonális, ezek közül most minden a kertből származik. Az olíva olajat és a sót kivéve. Akkor lássuk a medvét.

 

z2.jpg

 

Nyári zöldségköret:

Hozzávalók:

  • 200 g zöldbab
  • 2 db közepes cékla
  • 2 db közepes sárgarépa
  • 2 db újhagyma
  • olíva olaj, só

Elkészítés:

A megtisztított zöldségeket, a zöldbabot kivéve hasábokra vágjuk, meglocsoljuk kevés olíva olajjal, teszünk rá kevés sót, és letakarjuk fóliával, majd 30 percig pároljuk a 180 fokos sütőben, végül a fóliát eltávolítva 10 perc alatt készre pirítjuk a tetejét.

Gyorsan elkészül, az előkészítés 10 perc, a sütő meg dolgozik magától, rutinos konyhatündérek mást is csinálhatnak, amíg sülnek a zöldségek. Tökéletes vacsorára, ha nem akarunk nehezet enni éjjelre.

Kipróbálod?

 

z3.jpg

 

Extrák: Gluténmentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Vegetáriánus, Gyors, Karcsúsító

z4.jpg

 

Címkék: Gyors Vegetáriánus Gluténmentes Laktózmentes Karcsúsító Tojásmentes

A bejegyzés trackback címe:

https://iz-illat-varazslat.blog.hu/api/trackback/id/tr736485923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása